zaterdag 25 januari 2014

Week 2 en 3

Helaas heb ik geen foto's gemaakt nadat ik de toeren van week 2 heb gehaakt. Gelukkig wel foto's na het haken van de toeren van week 3!

Tot nu toe vond ik het goed te doen. Ben erg benieuwd hoe het haken van de catherinewheel gaat uitpakken. Ik heb één keer een proeflapje met de catherinewheel gemaakt en dat viel me niet mee. Maar ik heb goede hoop dat dat kwam doordat de wol nogal dik was :-)



3 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren Doortje! Succes met het wheel. L

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Via jouw vraag op mijn blog kwam ik dus bij het jouwe uit. Ik ben ook deze week begonnen met de deken te haken (dat was dus mijn nieuwe haakproject). Wat toevallig 'm ook maakt! Verslavend is het he! Het wheel heb ik 2x over moeten doen (eigenwijs geen grotere haaknaald pakken...) maar nu heb ik 'm redelijk voor elkaar. Zal binnenkort ook eens een foto plaatsen op mijn blog. Haak ze!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je een reactie achterlaat! Grappig dat je ook meedoet met de crochet along, ik dacht het al wel toen ik las dat je veel bolletjes had gekocht :-). Het is echt leuk om doen! Ben benieuwd naar de kleuren die je gebruikt

      Verwijderen